Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 22 des 09, 00:01

Opprinnelig postet av ffk-4ever

Kan ikke tenkes at PAC ikke fikk fornyet kontrakt da....?kanskje derfor det havnet i avisa.... alle sier de vet her inne...jobber dere inside i ffk eller kjenner dere noen som kjenner noen igjen???? Jeg vet ikke mere enn det som står i media, her inne er jo alle forståsegpåere i denne saken. PAC er en mytterist sammen med Ramberg når de går ut på denne måten, thats it... Dette skulle vært tatt internt og ikke offentlig. Vekk med de.

Klart det kan tenkes at Pål André ikke hadde fått fornyet kontrakt, men det er ikke poenget med dette brevet.

Selvfølgelig er det brukere av dette forumet (spesielt et par-tre av mod'ene) som vet mye mer om interne ting i FFK enn det som kommer frem i media. Å kalle folk som vet litt mer enn deg og meg for forståsegpåere synes jeg ikke noe om. Igjen, hvis feks Holters og andre hadde hatt lyst hadde de kunnet skrive mye mer enn det som kommer frem her inne. Det er ikke bare journalister i FB og Demokraten som vet ting og som har kontakter i- og rundt klubben, det er det sentrale folk her inne som også har.

At du fortsatt gnåler om at Czwartek er en mytterist og må kastes ut av klubben må jeg bare le av. Du høres da nesten ut som en pompøs Henriksen-figur som ikke tåler å få kritikk. Pål André har ikke åpnet kjeften i tide og utide i sin FFK-karriere. Dette er første (og siste?) gang han sier ifra, og da med skyhøye renter! Det synes jeg som supporter er helt nydelig. Apestrekene til Nordlie, Henriksen & co. kan ikke ties ihjel lenger.

Hvorfor i he....e utsatte styret dette møtet fra 17/12 til langt ut i januar mon tro? Jo, det velger jeg å tro er ene og alene for å kjøpe seg bedre tid. Pål André er helt klart forbanna for at de utsatte dette møtet også, og han sier at dette brevet er noe som måtte frem i lyset NÅ og ikke om en måned.

For all del, det er lov å ha forskjellige meninger. Jeg synes bare det blir for teit å ville sende Ramberg og spesielt legenden og gromgutten Czwartek på dør pga sin ærlige og oppriktige mening. Hvem skulle sendt de på dør? Henriksen? Mannen som tar alt offentlig? Han har skjerpet seg på dette i det siste, all ære til han for det. 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f