Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 21 des 09, 03:00

Opprinnelig postet av rød og hvit

Opprinnelig postet av kjell-H

Styre klager,spillere klager og trenere klager.Hele gjengen er en gjeng med sutrekopper og de er alle lixom voksne personer og oppfører seg så barnslig alle mann.

Kanskje det er noen suppoortere som syter og klager mest - MAKAN. Kanskje det er de som burde sparkes  - til Særp :-)

Seriøst. Klubben er ikke tjent med supportere som maler fanden på veggen og gjør siyuasjonen værre enn den er. Er fullt klar over at FFk har utfordringer - og tror at et par grep allerede er tatt. Et par grep til må helt sikkert tas - men ingen vil lykkes med å bygge et "nytt FFK" dersom alle sutrekoppene og "forståsegpå'erne" på dette forumet skal få lov til å dominere. Saklig kritikk helt ok - all annen dritslenging får en drive med på andre fora - ingen grunn til å grise til ffksupporter.net. med det.

Er ellers meget fornøyd med at PAC begrunner sin avskjed og det kan gjerne skje i et offentlig rom.

Denne iritasjoen gjelder ikke først og fremst Kjell-H, men det var et innlegg som til de grader la opp til å få det - er også noen andre som kan begrunne droppe mesteparten av sutringa og kanskje bidra til en oppbygging i steden. Noen ganger er det faktisk bedre å holde kjeft Sealed

Greit nok at det er mye rart som blir skrevet her inne.Men det er jo folks sine meninger og det må de ha full rett til  å si.Nå er det ikke vi supportere som er problemet?Er FFK som har skapt dette helt av seg selv.hehe.Og er det noen som skal sparkes til særp så er det styre trenere og par spillere som går ut i media hele tiden og ikke vi supportere som sier vår mening og har vært på stadion i mange mange som nå ser på at klubben i vårt hjerte er på vei til å bli knust helt?

---------------------------

You'll Never Walk Alone


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f