Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ymer

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 19 des 09, 12:05
Endret: 19 des 09, 12:17
Endret av: Ymer

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Hvem faen har sagt at det er kun dem som sitter i styret som gjør og vil gjøre en jobb for FFK? Poenget er vel at det kanskje fins folk også utenfor supporter.net. Er mulig du ikke har forstått det, ja da er du i beste fall naiv, i verste fall.....?

Og får å være helt ærlig måten du skriver og opptrer på funger mer som en bjørnetjeneste overfor Rafn og andre her inne som kanskje har mulighet til å havne i ett nytt styre. Sitter med en følese av at du ser på deg selv som deres store ridder i kampen om plass i FFK styret.....

 

Jeg skal friske opp for deg, for det virker som om du allerede har glemt hva jeg svarte på i utgangspunktet:

b-tribunesliter skrev:

"Hvem vil gå inn og ta en rolle i den suppa som nå foreligger? Garantert ikke en eneste person her på nettet heller, det er selvmord før du har begynt . God jul !"

 Og da kommenterte jeg som følger:

"Så feil kan du ta. Det er mange "her på nettet" som er villig til "å ta en rolle".
--------------------------------

Så kan du fortelle meg hva som ikke stemte med det svaret jeg ga til b-tribunesliter...?

Måten jeg skriver på reflekterer nok ofte de innleggene jeg kommenterer, i dette tilfellet ditt innlegg "kunne tro det ble spilt FM10" (hva faen er det?) . Dritt inn = dritt ut kan du si..

P.S. Med tanke på at du mener jeg gjør Rafn & co en bjørnetjeneste: Om du er så enfoldig at du ikke stemmer på Rafn fordi du ikke liker måten jeg skriver på? I tilfelle meget seriøst...

 Jeg ser ikke på meg selv som noen ridder. jeg vil ha endringer og istedet for å bare sitte på nettet å syte (som de fleste gjør), så har jeg prøvd å gjøre noe med det: kontaktet folk jeg vil ha inn og meldt dem inn for valgkomiteen. Det står alle andre medlemmer i FFK fritt å gjøre det samme. Spill FM10 du..

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340