Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

marevan

Knøttespiller

Ble medlem: 20 mai 07
Innlegg: 61

Lagt til: 01 des 09, 17:28

Opprinnelig postet av Larifari

I mitt hode har jeg dette regnskapet for de to.

Det er ingen ideel situasjon å beholde disse, men jeg tror det er det beste vi kan få slik tingenes tilstand er i klubben per dags dato. Jeg tror også de kan vise seg å være sterke nok til å ta ffk til en opprykksplass i adecco 2010. Etter min mening er det nå viktigere å prøve å få "stormen" (bagstevold og waters med tilhengerne) til å legge seg og la RH og TN kjøre sine løp for å legge grunnlaget for opprykk 2010. 

En ting til:

Jeg oppfattet aksjonen til de frivillige som et forsvar/hevnaksjon for bagstevold og waters like mye som et angrep på RH . Er det bare jeg som ser det slik eller er det den generelle oppfattningen?

Kan legges til at jeg mener det var på høy tid at disse gikk ut av klubben. Jeg vil også tilføre at jeg ikke mener å rette et spark mot de frivillige som har gjort en stor innsats for klubben. Jeg ønsker kun å påpeke at deres frustrasjon med henriksen til en viss grad kan være forsterket av lojalitet overfor bagstevold og waters som de sikkert har hatt mye kontakt med gjennom deres oppgaver på stadion.

Fint oppsummert synes jeg. Stiller meg greit bak dette. Det eneste jeg har å utsette er - pkt. til RH for dårlig personalbehandling. Vet man det helt sikkert? Eller er det bare sytepaver som har fått passet påskrevet for negativ påvirkning og dårlig jobb?

---------------------------

"..spennende spiller denne Werni, hardere mottak enn skudd.."
-- Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f