Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Larifari

Knøttespiller
Ble medlem: 30 okt 08
Innlegg: 74

Lagt til: 01 des 09, 05:45
Endret: 01 des 09, 05:48
Endret av: Larifari

Etter å ha saumfart diverse forum og media på søken etter alt som handler om FFK denne siste tunge tiden har jeg gjort noen betrakninger rundt tingenes tilstand. Jeg vil gjerne oppsummere og muligens få noen innspill.

Klubben er i en tung økonomisk situasjon etter hastekjøp av spillere og trener under årets sommerpause kombinert med magrere levekår i adeccoen. Har vi råd til å gi fyken til RH og TN med de etterlønnsavtalene de har?

I mitt hode har jeg dette regnskapet for de to.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Runar henriksen:

- kommet med et par meget tullete og uheldige uttalelser i media.

- høstet en del kritikk for dårlig personalbehandling.

+ kuttet sin lønn med 1.1 millioner over de to neste årene.

+ stått oppreist gjennom en kraftig "shit storm" og går for å være en sterk leder, kapabel til å gjøre de tøffe avgjørelsene.

Tror ikke det er lett å skaffe en leder som er ferdig opplært i å håndtere det mediekjøret man blir utsatt for i hans stilling og regner med at han er klok av erfaring.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tom Nordlie:

- kjørt spillerne for hardt med kjeften.

- rykket ned med ffk.

+ en trener med meritter som sannsynligvis er bedre enn noen vi kan skaffe så lenge vi er i adecco.

Han har forklart sin hittil for røffe stil som situasjonsbestemt ledelse og bedyrer at lederstilen fremmover vil være mer langsiktig og bærekraftig.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det er ingen ideel situasjon å beholde disse, men jeg tror det er det beste vi kan få slik tingenes tilstand er i klubben per dags dato. Jeg tror også de kan vise seg å være sterke nok til å ta ffk til en opprykksplass i adecco 2010. Etter min mening er det nå viktigere å prøve å få "stormen" (bagstevold og waters med tilhengerne) til å legge seg og la RH og TN kjøre sine løp for å legge grunnlaget for opprykk 2010. 

En ting til:

Jeg oppfattet aksjonen til de frivillige som et forsvar/hevnaksjon for bagstevold og waters like mye som et angrep på RH . Er det bare jeg som ser det slik eller er det den generelle oppfattningen?

Kan legges til at jeg mener det var på høy tid at disse gikk ut av klubben. Jeg vil også tilføre at jeg ikke mener å rette et spark mot de frivillige som har gjort en stor innsats for klubben. Jeg ønsker kun å påpeke at deres frustrasjon med henriksen til en viss grad kan være forsterket av lojalitet overfor bagstevold og waters som de sikkert har hatt mye kontakt med gjennom deres oppgaver på stadion.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f