Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 30 nov 09, 23:56
Endret: 01 des 09, 18:04
Endret av: Asgeir

Opprinnelig postet av Snæbbuss-aristokrat #78

Syns vedkommende, som er pedagogisk og psykologisk rådgiver, har en del gode spørsmål og gode poenger i innlegget sitt. Er det slik at de som er ansvarlig for mye av elendigheten gjennomfører en opprydning i rekordfart for å befeste sine maktposisjoner og kvitte seg med sine opponenter? Burde ikke klubben vært eksternt evaluert før man omorganiserer klubben og samtidig sikrer at lederstillingene er besatt av de man har støtte hos? Ligner dette mer en opprydning/utrenskning enn evaluering av klubben som helhet?

Jeg bare stiller spørmålene, så håper jeg andre tar opp tråden videre her. Smile Sitter for øyeblikket i dyp eksamenslesning, så har ikke tid til å skrive særlig mye selv.

"Omorganiseringa" i FFK for tida er prega av overdreven (påtatt?) hastverk og uryddig prosess, spør du meg. Og når omorganisering skjer på denne måten har det lett for å bli en "carte blanche" for lederskiktet å håndplukke "sine" folk, "ja"-folka osv. uten at jeg herved skal påstå at det er nettopp det som nå har skjedd i FFK. For jeg vet ingenting om denne prosessen, ikke annet enn resultatene av den.

Det ideelle hadde vært at det ble en omorganisering gjennom det demokratiske mandat i FFK klubb (klubbstyre og medlemsmassen), men dette ville ha tatt lang tid, så da er spørsmålet: Skal vi tillate en hurtig, unøyaktig, potensielt taktisk omorganisering for å få stabilitet rundt laget, eller hadde det vært bedre at klubbstyret tok saken i egne hender og gjorde dette "fra bånn og opp" i klubben. Neimen om jeg vet...

En mektig direktør som blander seg opp i alle mulige prosesser vil aldri skape stabilitet og trygghet i systemet. Et svakt klubbstyre som ikke evner å kontrollere selskapet vil aldri skape stabilitet og trygghet.

Sånn som det er nå, så er all makt samla i Nordlie og Henriksen (i og med at disse er gitt mandat av de to styrene), og dette er etter det jeg kan forstå ikke noe FFK kan leve med på lang sikt som klubb. På kort sikt, joda, i og for seg, men i lengre perspektiv? Absolutt ikke.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f