Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 30 nov 09, 23:44

Opprinnelig postet av aavdst

Opprinnelig postet av Ymer

 Hva kan vi gjøre?

Engasjement og fremmøte i de organer man har mulighet for påvirkning. Jeg er litt usikker på hvilke fora som bestemmer hva, men det er tidligere nevnt årsmøtet hvor medlemmer av FFK kan delta. Her kan man bli hørt. Er det valg til ett av styrene også? Hva med de som eier aksjer i klubben? Det er jo en del flere enn de rikeste som figurerer i avisene. Det finnes vel en generalforsamling hvor styremedlemmer skal velges her også? Hvis dette ikke kommer tidsnok, kan man vel kreve en ekstraordinær generalforsamling. Men jeg er litt usikker på hvilke kriterier som må ligge til grunn for at dette skal skje. Mulig det kan googles frem, eller noen her som kan dette regelverket bedre?

Den beste måten vi kan bidra i prosessen er å gå på klubbens årsmøte (februar? mars?), og stemme på rett styre, stemme på rett innkomne forslag osv osv. Et tips er å stemme for forslaget som kommer om å definere hva FFK står for i en langtidsplan eller rammeverksdokument. For å kunne stemme på årsmøtet må man selvfølgelig være medlem.

Klubbstyret utpeker to personer til å sitte i styret for FFK sport AS. Dette er nedfelt i avtalen mellom klubb og selskap. Ellers er det generalforsamlingen (aksjeeierene) som voterer inn resten av styret, inklusive styreleder.

Klubben har vel så vidt jeg vet aksjemajoriteten i FFK sport AS, men det dreier seg om B-aksjer, og ikke A-aksjer. B-aksjene gir stemmerett ved generalforsamling, men ikke aksjeavkastning. B-aksjene blir gradvis omgjort til A-aksjer med nedbetalt lån på stadion. Her må de som har greie på det arrestere meg hvis jeg tar feil, for dette er jeg ikke sikker på! Ikke er det spesielt oversiktlig heller!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f