Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 29 nov 09, 23:02

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Opprinnelig postet av paco

Bra henriksen da har du ikke mer enn 1450000 i lønn for en adeco klubb !!! det mest latterlige jeg har hørt

Hvis klubben ikke skal ledes av glade amatører, må man faktisk forholde seg til arbeidslivets realiteter. Når styret ikke er forutseende nok til å skrive kontrakter som justerers ved nedrykk, kan ikke dette sees som annet enn svært positivt.
Jeg skulle likt å se dere som klager eller LO medlemer for den saks skyld, redusere lønnen tilsvarende pga midlertidig inntektstap i bedriften.
Jeg håper han nå har fått ett "crash course" i fotballledelse, og nå kan gi oss verdifull kontinutet som leder oss ut av av krisen.

Redd for glade amatører? Men er det ikke nettopp det vi har hatt? Denne ledelsen har vel med all mulig tydelighet demonstrert at høyt lønnede næringslivsfolk IKKE er noen garanti for en veldrevet og suksessrik forballklubb. Og sammenlikningen med LO-medlemmer (vanlige lønnstakere) blir jo helt på trynet. De hadde blitt oppsagt om de hadde gjort en så begredelig jobb som denne gjengen her har gjort. UTEN fallskjerm. Skal Henriksen gjøre noe bra for klubben, bør han invitere med seg styreformannen og forlate stadion.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f