Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 26 nov 09, 13:17

Kan være en spennende signering, men kun lån. Mannen er 33år gammel, spilt lite siste 1,5år og har vel hatt 2-3 alvorlige kneskader. Van Nistelrooy trenger dog kun én sjanse for å score, ekstremt bra finishing på ham. I tospann med Torres i hjemmekamper hvor vi er klare favoritter, i backup for Torres i bortekamper hvor jeg foretrekker 4-5-1.

Lpool per 26/11-09

Reina/Cavilieri 

Johnson/Degen   Carragher/Kyrgiakos   Skrtel/Agger   Insua/Aurelio/Dossena

Kuyt/Babel/El Zhar         Mascherano/Spearing    Lucas/Plessis     Benayoun/Riera

                                   Gerrard/Aquilaini

                                   Torres/N'gog/Voronin

Lpool må selge for å kunne kjøpe i Januar; Dossena er 3 valg og overflødig på vbacken, kan innbringe rundt £5m. Plessis har ikke det som behøves på dette nivået, kan innbringe cirkus £1-2m. Babel er grusomt ustabil og har ikke de rette holdningene, i kombinasjon med for lite tillit fra Rafa. Frykter at han vil blomstre for en annen klubb så ønsker IKKE salg til en PL klubb, kan innbringe mellom £7-10m. Voronin er en svak spiller i mine øyne som kun er en lønningskostnad i Lpool, kan innbringe £2-3m. 

Totalt kan disse 4 salgene innbringe (best case scenario) £20m. Nok til et lån av Nistelrooy og et kjøp av en sentral midtbanespiller av høy kvalitet (hvis eierne spytter in ca £5m til). 

Før sesongen 2010/2011 burde Lpool signere en klassespiss (Villa) og en klasseving som kan bekle begge kanter (Sivla, Ribery). Spørs om det er realistisk all den tid Lpool er en fattig klubb. Riera(erstattes av Silva), Kyrgiakos (erstattes internt av f.eks. Kelly som er minst like god/dårlig, men langt lavere lønn-samt et lokalt talent)og Cavilieri (erstattes internt av lovende Martin eller Gulacsi-langt mindre lønn-samt meget spennende keepere).

Lpool 2010/2011

Reina

Johnson   Carragher  Agger   Insua

Benayoun   Mascherano  Gerrard  Silva

Torres Villa

Benk: Gulacsi, Skrtel, Aurelio, Hamsik, Lucas/prinsen, Kuyt, N'gog.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f