Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 26 nov 09, 10:58

Opprinnelig postet av Røvern

Dagbladet.

Godt å se at PAC står opp for sine meninger. Kanskje andre "anonyme" kilder kan ta lærdom av dette slik at man kan få satt navn på de som slenger dritt til hverandre så ting kommer opp i lyset!

Czwartek skal ha for at han er ærlig og konkret. Dog er jeg uenig med ham. Jeg har kommet til at jeg mener klubben ikke trenger et nytt trenerskifte nå.

Klubben trenger at spillerne fokuserer på det de selv kan gjøre noe med; sine egne prestasijoner på banen, og moralen innad i spillergruppa. Så får ledelsen sysle med økonomien og personalpolitikken. De spillerne som er igjen nå er under kontrakt, og skal i utgangspunktet være med videre - om noen vil kjøpe så er det en sak mellom klubbledelsen, kjøpende klubb og spilleren selv.

Det er generelt for mye negativitet, jeg kan ikke se at ansettelsen av Nordlie førte til merkbart mer av det. Årsaken ligger ikke hos ham, og da ligger heller ikke løsningen i å bytte ham ut.

For all del, jeg har stor sans for Eggen og er selvsagt takknemlig for hva han gjorde med klubben fra 2002. Men det blir helt feil fokus å diskutere om vi skal bytte ut Keiko med Eggen.

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f