Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gofoten

Juniorspiller

Ble medlem: 20 sep 05
Innlegg: 207

Lagt til: 25 nov 09, 16:22

Opprinnelig postet av thorsen

f-b.no: Svensken det ryktes om er Rikard Norling. Var visstnok aktuell når TN tok over også.

Faen altså.

Edit:

Opprinnelig postet av ss.no: "Arven etter Jönnson - Hvem vil vi ha hvis Janne drar?"
Først ut i vår uprioriterte presentasjon av trenerkandidater er Rikard Norling (38). Den tidligere AIK treneren har så smått begynt å signalisere at han er moden for en ny trenerjobb. Etter at han fikk sparken i AIK i 2008 har han valgt å reise på studietur til Argentina, samt jobbet som mentor for trenerne i Brommapojkarna (Europas største breddeklubb ref Wikipedia). 

Nordling er tross sin relativt unge alder en meget erfaren trener. Han startet trenerkarrierene alt som 21 åring for Brommapojkarnas juniorlag. Siden det har han vært spillerutvikler og assistenttrener for AIK under Stuart Baxter og hatt hovedtreneransvaret for bl.a. Väsby i Superettan og GIF Sundsvall i Allsvenskan. Før han i 2005 tok over hovedtreneransvaret i AIK. Da hadde klubben rykket ned i Superettan året før. Nordling tok AIK opp igjen på første forsøk, og den første sesongen tilbake i Allsvenskan ledet han klubben til sølv 1 fattig poeng bak Elfsborg. 

Rikard Nordling representerer en noe mer possesionorientert fotball enn det vi har vært vant til i Stabæk de siste årene. Han er kjent som en taktisk sterk trener som tidvis lefler med en tilnærming til et markeringsorientert forsvar.

 

Få inn Rikard Norling!! Billigere å hente inn en god trener allerede nå. Kanskje dyrt på kort sikt, men langsiktig et kupp!

---------------------------

"We play with 2 stoppers and 3 spisses." - Nils Arne Eggen

"Jeg er kjempefornøyd med dommerne i år, de gjør såpass mange feil at vi har noe å diskutere." - Svein Matta Mathisen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f