Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

tgtgtgtg

A-lagspiller

Ble medlem: 28 des 08
Innlegg: 550

Lagt til: 25 nov 09, 15:22

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=588415 Her er (enda) en artikkel om klubber som har alvorlige pengeproblemer. Og da er det rimelig å spørre seg. hvor alvorlig er dette. Jeg hadde aldri trodd at Lyn skulle klare seg, men "mirakuløst" nok gikk det veien for dem (intil videre)

Så da er spørsmålet:          ser det værre ut en det er eller er det en reel mulighet for at vi blir i landets øvrerste divisjon  

Dere her er jo flinke til å få insideinformasjon. Dere gidder ikke bare ta en telefon ned til sørlandet og finne ut hvordan det står til

Bystyret negativt

Fædrelandsvennen skriver i dag at bystyret i Kristiansand trolig kommer til å stemme mot rådmannens forslag om å gi Start et lån på seks millioner kroner.

I et felles brev som VG Nett har fått tilgang til, skriver styrene Start Toppfotball AS, Start Stadion AS og IK Start at situasjonen er alvorlig dersom kommunen ikke innfrir det forespurte lånet.

Et nei fra kommunen til lånet vil sannsynligvis være dramatisk for Start fordi det i dagens markedssituasjon ikke er mulig å få lån i bank eller tilsvarende.

Og litt senere i brevet:

Start trenger kapitaltilførsel i løpet av de neste ukene. Hvis den ikke er på plass, vil styrene i Start Toppfotball AS og Start Stadion AS måtte vurdere å gå til skifteretten, med mindre man finner andre løsninger.

I brevet skriver styrene at Start trenger seks millioner kroner i tillegg til de 12 millioner som er skutt inn siden juni 2009 og de 5 millioner som er kommittert ifm lån fra kommunen
.

---------------------------

There`s two opinions. Mine and the wrong one
Jeremy Clarkson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340