Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 16 nov 09, 09:48
Opprinnelig postet av FlightOfTheRat

De foreslåtte navn pluss kona til Høili høres bra ut.

Tror det er liten tvil om at dagens styre kunne hatt godt av et par utskiftninger. For eksempel kunne man få inn noen som faktisk kan litt om fotball, til en forandring.

Jeg tror ikke det viktigste er at de har fotballkunnskap. Noen ganger kan det være en ulempe når en skal samarbeide, og inspirere andre, at en kan mye om det de andre skal jobbe med. Fordi en blander seg opp i ting en ikke har noe med osv (den verste sjefen er selvfølgelig den som blander seg opp det hennes ansatte gjør, UTEN å ha greie på det)...

Det som trengs er *organisasjonserfaring*, og da spesielt idrettsorganisasjonserfaring. Det er folka som kjenner organisasjoner som baserer seg på frivillig arbeid, dugnad og trygg økonomi i et langt perspektiv.

Fra hvilke bransjer finner du folk som har disse verdiene, eller i det minste har erfaring med disse verdiene? Jo, folk med idrettsorganisasjonserfaring.

Arbeidet som står foran FFK klubb nå har mye med fotball å gjøre, men ikke i form av "operativ ledelse"; det som trengs nå er en grundig gjennomgang av FFKs verdier som til slutt kulminerer i et rammeverk for klubb og AS. Dette har masse med identitet å gjøre, så jeg vil synes det er en fordel om nytt styre rekrutteres fra klubben internt, og kanskje aller helst noen som ikke har eieforhold til mange av klubbprosessene.

Ellers er jeg av den formening at innstilt styre ikke bare blir presentert gjennom valgkomitéens innstilling - jeg ville se det som svært fordelaktig for voteringa at de innstilte presenterer seg sjøl, forteller om hva de mener klubbstyret skal arbeide med, og hvordan de mener at det skal gjøres. En mini-valgkamp, for å si det sånn. Vi har ikke råd til å velge inn folk som ikke har idé om hva som nå trengs, nå må vi få forpliktende tanker og idéer om hva hver enkelt har tenkt til å gjøre for FFK.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f