Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 14 nov 09, 17:32

Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

Tom Nordlie hadde en nesten umulig oppgave med et lag som allerede var psykisk knekt før sesong start! Det er jaggu ikke nordli sin feil at FFK rykket ned!

Tom tok start til seriesølv etter opprykket fra 1.div, han ledet viking vekk fra nedrykk, vant cupfinalen med lsk, holdt KIL i adecco ligaen mot alle odds, og overleverte laget til assistent treneren på en meget god plassering i adecco når han kom til oss!

Hvorfor man har så mye mot nordlie. kanskje fordi han alderi har klart å fullføre en kontrakt. Det FFK trenger er trener som kan bli lenge og bygge opp et lag og nordlie er ikke den manne.

Tom hadde faktisk ikke en umulig oppgave. Når han kom lå vi på trygg grunn. Når serien var ferdig lå vi på kval. han trente oss ned.

Når det gjelder start så ga han de sølv men forlot en klubb i som slet fordi folk hadde fått nok av han. Han krevde for mye. Han måtte også forlate LSK fordi han krevde for mye plass. Viking var han ikke lenge nok i til at folk ble lei han

I KIL så begynte de å bli lei han etter kun 12 mnd. Risholt tviler jo på om de hadde rykket opp med Tom. Eneste laget han vel egentlig har hatt stabil sukse i er vel Odd. resten har han floppet i og er nok også det han kommer til å gjøre i FFK eller nei han har det allerede han.

 

Men enig med deg at tom ikke er skyld i noe av problemene i klubben han er bare ikke rett mann for fremtiden.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340