Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Thomas 74

Bedriftsspiller
Ble medlem: 14 nov 09
Innlegg: 2

Lagt til: 14 nov 09, 08:51

Er vel ikke noe tvil om at løsning 1 er den eneste realistiske.

Og ikke alt for dum heller.

Alle ser skuffet over sesongen, men Henriksen og Nordlie er ikke de som fikk klubben ned alene.
- Det finnes mange klubber som har slitt med dårlig ledelse, men spillergruppen klarer seg alikevel. Problemene har vært en trener som har vært svak på disiplin og lojalitet (Grønhagen) - noe som kanskje kan forklare hvorfor han har hatt en tendens i også tidligere klubber å ha en god førstesesong, for så etter en studn se laget falle sammen.
TFA er nok bedre enn mange på fotball, men fikk hverken forutsetningene til å rydde opp, siden han aldri ble hovedtrener (Grønhagen lusket i skygene) og hadde heller ikke Pondus.
Keiko har denne pondusen, og ikke rart at han blir upopulær i en spillergruppe som ikke har hatt ledelse på leeeeenge.

Poenget er
- Det er for dyrt å kaste alle og starte på nytt. Ikke er det noen klar løsning på hvem og hva som skal få gråstein til å glimre som gull igjen heller.
- I ledelsen er Henriksen synlig, men ikke sikkert at det han, men eks Gjeldnes som vingler i beslutningne som skaper kortsiktighet og vansklige arbeidsforhold for frontfiguren.
- Keiko har en meritt som er knallgod sportslig sett, selv om jeg ser enkelte prøver å disse den også. Ja, folk rundt ham blir mett på ham, men la han i det minste få en sesong til å bevise det motsatte.

Hovedpoenget:
- Vær med på å skape ro nå, og støtt laget. PH kan godt uttrykke misnøye, og det har de vel gjort, men ikke opptre som et "skyggestyre" og skap splid med å forsøke å være et alternativ styre.

---------------------------

Thomas


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340