Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HBL

Juniorspiller
Ble medlem: 17 jul 03
Innlegg: 144

Lagt til: 12 nov 09, 22:19

Opprinnelig postet av mysthical

Stemmninga nå er jo ganske så dårlig, det er dårlig trykk osv osv.

Jeg tror noe av dette kan være at vi er splittet i tre grupper. Jeg tror derfor at stemmningen og trøkket kan bli bedre hvis vi nå bare sier at vi dropper alle grupper og starter helt på nytt. altså folka blir jo de samme men man lager en helt ny gruppering. Lager der helt nye rettningslinjer og blir da sammlet.

Slik det er nå så blir det tre grupperinger å forholde seg til. Supras har jo kommet frem til hva de ønsker, BRH har sine ønsker og PH sine. Altså slik det er nå må man jo da først ha en diskusjon i disse tre gruppene så ha et fellesmøte for å komme frem til hva de ønsker.

For å skape en sammlende effekt tror jeg det da er bedre med en gruppe. Hvor man da har sine rettningslinjer man følger og blir enige om før hver sesong. Føler ikke vi har noe sammlende effekt i dag, man blir dratt i litt for mange rettninger.

 

Kan heller ikke se hvordan det er å skape konflikt med å prøve å komme med forslag til å løse de tydlige problemene som er på tribunen. Jeg gir jo ingen noen skyld i det hele tatt prøver bare å komme med konkrekte forslag. Hvis det å komme med konkrete forslag er å skape konflikter så får vi jo aldri løst problemene da jo.

Jeg er veldig enig med deg her mysthical, tror det er bedre å samle PH til en gruppe igjen.

---------------------------

ffk
arsenal
evig aristokrat
Glommen Rugby Klubb


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f