Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 12 nov 09, 02:55

Tenker da mest på analysene før kampen og referatet etter. Selv med et litt skadeskutt mannskap, så klarte vi å få ut 56 referater og analyser av totalt 62 mulige (e-cup og NM ikke inkludert), som skulle tilsi rundt 93%, noe som vel må kunne sies å være mer enn godkjent.

Hva syns dere? Er det noe dere savner i referatene eller analysene? Jeg selv har egentlig eksperimentert litt i år. Enkelte referat bærer preg av litt mer uformell humor, noen grenser nesten til blogginnlegg med masse tanker rundt, noen er rene referater a la andre medier, og så en del blanding av alt. Lengden på referatene har også vært variable.

Så kom med dine synspunkter etter årets sesong. Innlegg a la "De var kjedelig" eller "De var bra" gir oss ikke så mye å jobbe etter, så kom gjerne med en begrunnelse som vi kan ta med videre.

Det blir spennende å se hva vi får til neste sesong. I år har flere av oss hatt TV Sport slik at vi kunne tatt opp kampene og sett igjennom situasjoner etc. Til neste år er eneste alternativ å kampene på NRKs nett-tv, om de fortsetter som i fjor. Da kan det bli verre å få med seg alle kampene for flere av oss. Så vi får se hva som skjer, men uansett, det hadde vært kjekt med noen tilbakemeldinger.

Andre ting kan også selvsagt tas opp her, vet at flere savner mer "vanlige" nyheter blant annet. Vi får pøve å bli bedre på det til neste sesong...

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340