Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 11 nov 09, 16:17

Opprinnelig postet av BøgeJon
Det jeg lurer på her er hvordan i all verden ffksupporter.net kan skrive noe slikt, når en rekke spillere i går avkreftet at dette var sant???

Hva ligger bak dette famøse utspillet? Ønsker dere å skade klubben ytterligere? Eller vil dere "ta" Tom Nordlie, som Plankehaugen vil "ta" RH?

Var det kanskje ikke nettopp det som skjedde da vi gikk ut med Gerrbrand-saken? Spilleren selv gikk ut i media og dementerte dette. Vi hadde rett. Eller hva med Grönhagen-artikkelen, hvor vi skrev at Grönhagen mest sannsynlig var ferdig i klubben? Vi fikk kritkk da også, blant annet også fra Henriksen, som gikk ut og sa at dette ikke stemte. Et par måneder senere var dette fakta. Husker jeg ikke feil, så trakk flere aviser tilbake påstanden om at han var ferdig også. Skal vi denne gangen gå tilbake på noe vi faktisk er sikre på, bare fordi et par spillere - nok en gang - dementere dette samme dag?

Det hadde vært en sensasjon om spillerne faktisk gikk ut å sa at - ja vi har mistillit til Tom Nordlie.Hvor mange ganger har vi for eksempel ikke hørt av ledelsen i mange klubber at "treneren har vår fulle tillit". Hvor mange ganger har det ikke skjedd at vedkommende ikke har hatt det, men fått sparken like etter. En rekke spillere? Alt jeg har sett er vel Ramberg, og muligens Czwartek. Det er to det.

Hadde vi hatt ønske om å skade klubben mest mulig, skal gudene vite at vi kunne har fylt opp artikler med grums nesten hver uke denne sesongen. Fredriksstad Blad har vel vært mest opptatt av å være kamerater med klubben denne sesongen. Hadde de vært mer kritisk til klubben, så hadde kanskje også ting blitt tatt tak i tidligere? Det har jo vist seg før at mediadekning gjør blir tatt tak i, mens det som ikke kommer frem i media ofte blir dysset ned.

Hadde for eksempel FB gått ut i januar/februar og skrevet at det har vært et holdningsproblem i klubben, så ville ledelsen kanskje tatt tak i det med en gang, ettersom det hadde blitt satt fokus på problemet. I år ser det ut som FB først har turt å lagt ut kritikkverdige artikler om FFK etter at riksavisene er ute med det. Fylleskandalen kom vel først i VG, før FB skrev om den.

Vi har ingen ønsker om å skade klubben på noen som helst måte. Men, vi er opptatt av at problemene nå faktisk kommer frem og at de blir gjort noe med. Uten å tenke altfor stort om betydning av vår artikkel, så kanskje det blir satt fokus på Nordlies trenerstil og holdninger? At problemene blir tatt tak i nå, ikke i september/oktober neste år?

Helt til slutt. Det kommer helt sikkert en dag der vi bommer med våre kilder vi også. Det skulle bare mangle etter seks år i drift. Det vil være helt vanlig å plumpe i salaten en eller annen gang, men vi siler informasjonen som vi har nettopp for å gå ut med saker vi mener har stor nyhetsverdi og er riktige.

Tiden vil vise om vi nok en gang traff spikeren på hodet, den konklusjonen kan ikke tas etter to dager.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340