Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 10 nov 09, 17:55

Javel, jeg hører du sier det. Jeg har hørt annet fra andre, og har mine egne betraktninger/observasjoner som ikke helt støtter oppunder, men som noen andre så fint har sagt det, tiden vil vise om han er en å satse på. Men mener klart FFK bør la Aune trene en litt mindre klubb en FFK før han evt får hovedt ansvaret, mtp at kompetansen blant ledelsen i FFK ikke akuratt er kompetente nok til å se hvem som skal gå inn å gjøre en slik jobb. For meg er det ikke naturlig at han kommer inn. desverre.

Og om andre trenere fra Østfold utaler at han er den mest talentfulle trenern i Østfold så mener jeg at det forteller mer om trenerne i Østfold fremfor Tom Freddy. Østfold har vel ikke hatt en trener av betydning de siste 20 åra i noen som helst idrett, bortsett fra kanskje trøsken skiklubb.

Kjenner mange som har den samme utdanningen som Aune, bare innen andre idretter og det er ikke utdanningen som beviser om du er en god trener. Utdanningen forteller kanskje mer om at du er iherdig og har interesse fremfor evner og potensiale. Fotball/lagidretter er forholdsvis lett og forstå teoretisk. Men er vanskelig i praksis da evnen til å få folk til å jobbe sammen er utfordringen. Holde stallen i form og skjerpet hele sesongen igjennom, sørge for å holde sulten oppe over tid. Se potensialet i spillere, utvikle spillestil etter spilleres styrker og svakheter.

Men skal ikke hogge hodet av Aune, jeg har faktisk mer tro på han en TN.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340