Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 10 nov 09, 15:42

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Aune er en hyggelig fyr, men kommer aldri til å bli en topp trener, han har rett og slett ikke de ferdighetene som skal til for å bli en dyktig trener. Aune er der han er mer fordi han aldri kutta ut fotball. Har ett navn pga tilstedeværelsen, men ingen kompetanse.

Fullstendig uenig! Tom Freddy er en tidligere toppspiller(Sogndal) som har gått den "tunge", men riktige veien mot toppen -> Idrettslærer ved fotball-linja ved Frederik 2, juniortrener i FFK, A-trener i Lisleby og Kvik og nå hjelpetrener i FFK. Han har alt av utdannelse innen fotball og ikke minst ved Idrettshøyskolen. Skaffer seg stadig erfaring, og er etter min mening en helt naturlig, fremtidig, lokal kandidat til å lede Fredrikstad Fotballklubb.

Som mennesketype er han en person som fotballspillere ønsker å prestere for, noe Raio på mange måter bekrefter med sine uttalelser i VG. Man må ha en trener som det går an å diskutere med, som ikke kjører sitt løp uten å involvere spillerne. Det tærer på en prestasjonsgruppe over tid. Det skjedde med AG og det kommer garantert til å skje med TN også.. Bare et tidsspørsmål.

Tom Freddy er riktig mann uten tvil, men kanskje ikke riktig ennå.

---------------------------

"Ja det humpær og går, som ho tante sa, som hadde hengsla trebein."

-Ullo


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340