Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 10 nov 09, 10:26

Etter en slik møkasesong må vi la alt av kritikk komme fram, og heller vurdere det som blir sagt med samme kritiske blikk. Derfor syns jeg ikke Raymond skal holde kjeft. Når det er sagt, det Kvisvik har sagt fortjener også kritikk.

Som flere her har påpekt - flere av våre utenlandske (og norske ikke-lokale) spillere har gått i bresjen hva innsats angår. Slik sett skyter Kvisvik over mål med sin kritikk. Hvis han har konkrete sportslige argumenter får han komme med dem. For eksempel noen argumenter for hvorfor han burde ha spilt mer i høst enn han har gjort. Han har fremstått uprofesjonell utad en stund nå.Og med boklansering midt i oppladningen til kvaliken bidro han ikke akkurat til å skjerpe det sportslige fokuset.

I løpet av de årene han har spilt for oss har vi fått oppleve kællen på godt og vondt. Han har til tider spilt fantastisk, og vært en humørspreder både på og utenfor banen. Hah har også spilt elendig, og bidratt med furting i media. Raymond Kvisvik er en fargerik personlighet. Men hvordan et fotballag skal ledes, det har han ikke greie på.

 

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f