Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

alexx

Juniorspiller
Ble medlem: 20 aug 09
Innlegg: 118

Lagt til: 08 nov 09, 22:45

Til Ymer

Jo takk du, jeg har fått med meg at svært mange var skeptiske til Nordlie på forhånd og det er de i sin fulle rett til, men se litt på realitetene, FFK har vært et bunnlag i hele år, under Grønhagen, under Aune og under Nordlie, Nordlie overtok da det var 7-8 kamper, de andre to trenerne har da hatt ansvaret for laget i 22-23 serieomganger , syns du da det er rimmelig å legge all skyld på Nordlie?? Syns du det er noe fornuft i henge seg opp i at han vistnok ikke brukte mange nok lokale spillere noe som enkelte her i forumet mente ville gitt garantert seier mot Sarpsborg. Dette til tross for at de aller fleste her på forumet mente på forhånd at det laget Nordlie tok ut var det beste laget.

Nordlies manglende evner?? Nordlie har opp gjennom åra bygd seg opp som en redningsmann for klubber som sliter, jeg kan nevne at han tok opp Odd fra 1 Adeccoen til å bli et stabilt Tippeligalag, det samme med Sandefjord, Start og han reddet faktisk Kongsvinger og Viking. Han har også hatt sine fiaskoer som Vif og delvis Lillestrøem. Han har vært i mange klubber og er en kontroversiell person, men ærlig talt tror du så mange klubber hadde hyret Nordlie hvis han var så udugelig som det kan fremstå på dette forumet?? Jeg mener ingen klubb i Tippeligaen kaster en trenerjobb etter deg, hvis du ikke har noe å fare med, det har Nordlie bevist før at han har, du trenger ikke å elske mannen, men gi ham såpass kredit.

Hva er det du mener du har fått på rett??at FFK rykka ned? Trenger ikke å være "Snåsamannen" for å ha tippet riktig på det, laget har vært ett bunnlag i hele år og at de til slutt rykka ned kom heller ikke som noe overraskelse på meg. Hvis du mener at du har rett i forhold til at Nordlie ikke er rett trener for FFK så bør du kanskje vente med å triumfere til etter sessongen 2010 er over, da har Nordle hatt ansvaret lenge nok til at vi fansen da kan evaluere hans jobb, det er litt vel forhastet etter 8-9 kamper.

Ymer, jeg er like skuffa, forbanna og trist som deg fordi FFK rykka ned, FFK betyr veldig mye for meg, det må du tro meg på, og jeg blir mer og mer foruroliget over det som kommer frem av Nordlies sine metoder og hans lederstil, men inntil mannen har fått en fair sjans til å lykkes så vil jeg være forsiktig med å skrike "korfest,korfest".

---------------------------

alexx


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340