Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjellemann

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 08 nov 09, 21:52

Opprinnelig postet av Acromion

Opprinnelig postet av kjellemann

Nordli har tapt 500000 på at laget rykket ned.Mener han hadde bonus på den summen hvis han berget plassen.

Nei er nok spillerne som får ta på seg mest skyld her

 

Og gjett om det gikk i "tenker dere ikke på meg i det hele tatt??" i garderoben i pausen på fredag. En setning han brukte stadig vekk i kongsvinger. I tillegg grining og banning, og trusler om å si opp jobben. Noe som kommer til å gjenta seg hver gang han føler seg urettferdig behandlet. Håper bare han gjør alvor av det en gang.

Alle som så kampen er enige i at spillerne utpå der sviktet og presterte en elendig forestilling. Men det ser jo ikke ut til at magikeren Tom fikk til å motivere dem noe særlig til 2. omgang heller, da.

 

På 1 sesong har 3 trenere forsøkt å motivere spillerne til å gjøre det bra!Så nei jeg mener at spillerne bør ta seg selv i nakken og begynne å jobbe bedre en det de har gjordt denne sesongen.Vært ille hele sesongen.Så nei jeg synes ikke at nordli skal få skylden for dette.Dette laget var vell nesten klar for adecco i hodet dems før Nordli tok over.Men vi får se framover og jeg tror at nordli kan få det til med ffk når han får en lang periode i vinter å bygge et lag vi har råd til å ha og som jobber for drakta si

---------------------------

You'll Never Walk Alone


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340