Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 07 jul 04, 20:33
Endret: 07 jul 04, 20:49
Opprinnelig postet av antidrillo
Han siste "dustete" uttalelser i dagens F-B tar kaka. Sjølkritikk, sto det. Fant ikke et ord om sjølkritikk på vesentlig punkt. Hadde forsøkt å styrke forsvaret med Kallio, men dessverre han glapp. Hvorfor dårlig eller manglende forarbeide!!!!!!!

Tilbake til Harry igjen.... Man skal være litt forsiktig med å uttale seg altfor bastant når man kanskje ikke kjenner alle fakta i en sak. Det ligger vel litt i korta at Kallio ikke var førstevalg på venstreback. Kanskje ikke andrevalg heller.... Kanskje ble han en "nødløsning" når overgangsfristen nærmet seg og de fikk nei fra spillerne de ønsket, slik at man fikk for dårlig tid til forarbeidet? Ikke vet jeg.


Opprinnelig postet av varheim
Harry Storfæsken har selv lagt lista høyt, det er han som har lovet at vi skal innhente gode forsterkninger.

Tror det lå litt taktikkeri i de uttalelsene klubben kom med etter opprykket til TL. Man ville være offesive og vise at man ville satse for om mulig å kunne friste de spillerne man ønsket seg. Dessverre ble de ikke fristet nok av FFK. Men de uttalelsene, sammen med avisskriveriene de siste dagene, viser jo at klubben har ambisjoner og virkelig prøver å hente de store spillerne vi alle venter på.

Greit at man skal få kritikk for en dårlig utført jobb. Men det bør være konstruktiv kritikk, og man bør kjenne alle fakte før man krever klubbledelsens hoder på et fat!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340