Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 07 nov 09, 11:11

Opprinnelig postet av Nugattistjerna

Jeg for min del håper overhypen Everton forsvinner. Samme med de aller fleste uten norsk pass. Dvs, jeg ønsker større satsning på lokale spillere. Det mest triste i dag var å se spillerne ikke blø for drakta. Tror lokale spillere hadde ofret mer enn de overbetalte FFK-spillerne som spilte i dag. Usikker på om Borges fortsetter, eneste jeg vil ha med videre.

Og det aller verste med hele greiene, Nordlie. Hva har du tilført? Nedrykk er svaret.

Ønsker denne førsteelleveren neste år (desverre i Nordlies 4-3-3)

Staw

Cwartek - Martinsen - Ophaug - Shabani

Thommasen - Elvestad - Borges

Askar - Gardar - Andersson

 

Bateman;

Spennende 11er du skisserer. Dog er PAC utgått på dato og bør legge opp. Ophaug har vært lagets svakeste spiller etter comebacket fra skaden, og er også 147år gammel så ønsker heller å satse ungt som i Vidar og Shabani. Men ingen kjøper en gammel skakkjørt forsvarsspiller så vi sliter nok med Jan Tore én sesong til...Ramberg har jeg ALDRI likt som spiller, fornuftig som person men ikke viktig for FFK laget. Få ut de eldre, og inn med yngre blod som Lala (hvis vi kjøper ham) og Rafn, Shabani, Elvestad etc.

Elvestad tok dessverre nylig korsbåndet, noe som er utrolig synd ettersom et nedrykk ville gitt ham en virkelig god mulighet til å slå igjennom i FFKs ankerrolle sentralt på midten. Men kan komme sterkt i løpet av Adecco sesongen. Borges er dog av en kvalitet som tilsier salg, det samme med Wallace og Raio. Everton blir nok for dyr (og er fremdeles uansett en så til de grader inneffektiv spiss at han aldri vil bli et "sikkert" kjøp). Hvis Gardar senker lønnskravet samtidig som han tilgir klubben for rævva personalbehandling vil han kunne bli en joker og toppscorer i Adeccon. Tegan kan jo brått også ha en fremtid i klubben...Mulig Trulsen slipper til nå? Har ennå tilgode å imponere...

Sesongens dust må jo være stakkars Andersson som kom hit til en større klubb bare for å rykke ned....!!

 

 

 

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f