Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 07 nov 09, 09:30

Tror vi skal glemme Piroja, takke han for det han har gitt og ønske han lykke til videre.   Vi supportere kan ikke snakke dritt om vår viktigste spiller gjennom flere år når han nå sier takk og farvel.  Etikk, etikk!  Jeg tror vi også skal glemme Borges, Everton og Wallace.  De er ikke her for å vinne noe i Norge, men for å stille seg ut for bedre ligaer.  Barsom har sluttet å spille fotball og er mest opptatt av å vise hvor vondt han har det.  

Resten av laget avhenger av hva som skjer i styret.  Henriksen må helt klart gå.  Ikke på grunn av medietabber mm., men fordi han ikke har klart å rydde opp i den interne spliden som tydligvis har vært der i hele år.  Og mest sannsynlig er han årsaken til dem.  Og så må flere i administrasjonen ut.  Den eneste jeg stoler på i media er mr FFK himself - Cwartek - han kan si hvem som må ut.  Og han bør tilbys jobb i FFK.  Har ikke han en økonomiutdannelse?  

Tom Nordli.  Tror egentlig vi skal være glad vi har han nå.  Han er lagbygger, han kan ta oss opp, men vi må bli nummer 1 eller 2. Kvalikk går ikke med TN.

Vi må få inn mer lokale spillere og satse på dem.  Få tilbake identiteten i laget.  Igår var det lokaloppgjør, men bare for det ene laget.  Gardar bør vi også prøve å beholde.  

Plankehaugen:  Her bør det også rydes kraftig opp.  Synes de feilet så grovt forrige helg at hele styret bør tre av.  

Sarpsborg08 : Lykke til mot Kongsvinger!  Dersom dere rykker opp må dere vel spille kamper på Fredrikstad Stadion - det er bra for FFK´s økonomi vil jeg tro.

 

 

 

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340