Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 07 nov 09, 01:09

 

[/quote] 

Det er mulig jeg er litt trangsynt og dum, men for meg virker ikke dette som folk som er de beste til å vurdere bedriftsledelse, topplederemner og utviklingsstrategier... At de skal vite bedre enn dagens leder, og styre, virker rett og slett helt fjernt for meg.[/quote]

Det faktisk ikke supporterne i klubben som skal ha kompetanse på ledelse og resultatskaping. Det er det en svært godt betalt klubbledelsen som skal ha. Særlig når det er nettopp næringlivets mekanismer som er de styrende. Det er i alle fall en ting jeg har fått med meg, dette som alle businessbrightboys alltid understreker: Det er reslultatene som teller. Det er bunnlinja som gjelder. Det er det man skal måles på. Man skal LEVERE! Derfor er publikum, supporterne, eller kundene, The Holy Market, i sin soleklare rett til å bedømme resultatet, produktet eller hva faen det skal kalles, til ikke å holde mål. En ting til har jeg fått med meg; Uttrykket konsekvensledelse. Det du gjør eller ikke gjør får konsekvenser. Leverer du ikke som forventet er det over og ut. Man må som øverste leder ta ansvar.

Det går nok ikke an å utelukke næringslivets primitive lover i dagen toppfotball. Men alene er de faen så utilstrekkelige. Det er bullshit å tro at en næringslivskylling uten en dritt fotballfaglig kompetanse, som omgir seg med ditto medarbeidere, skal lede en klubb med begrensede midler, som FFK, til suksess. Tvert i mot går det rett til helvete. Eller ned i Adecco, før eller siden. I vårt tilfelle gikk det raskere enn man skulle tro; fra topp til bunn i fritt fall. Det er ikke Henriksen & Co som trenger sympati nå. Det er de tusener av mennesker som betaler, som elsker klubben og byen, de hundrevis supportere som har fotballen som midtpunktet i sin tilværelse, de som legger opp ferien sin etter terminlista, (og ikke drar på ferie når det røyner på som værst) og alle ildsjeler som står på, bruker fritid, penger og krefter på klubben, som fortjener sympati. Og selvfølgeelig de spillerne som har et hjerte for klubben. Ikke en karrierejeger som sikrer toogenkvartmillion i sluttpakke fra klubbkassa, om det han leder ikke leverer og han må gå fra jobben. Veien opp igjen? Sist vi var nede var det en som maktet å kombinere topp fotballfaglighet og ledelse med godt næringslivstekke, Knut thorbjørn Eggen, som fikk oss opp fra gjørma. Han er en sagablott i FFK. Det bør også Runar Henriksen være. Jeg ønsker klubben lykke til i jakten på en god leder.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340