Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 06 nov 09, 23:18

Jeg håper også at det blir skrella av like mye daukjøtt i administrasjonen som det blir kutta i det sportslige apparatet. En klubb i Adecco kan f**n meg ikke ha en direktør i ASA-et som får nesten to mill i året, og har svær plattform verdt millioner.

Det må også letes etter andre steder å skjære ned; personlig mener jeg at innholdsproduksjon er langt utafor primærområder det skal jobbes med.

Når en bedrift mister næringsgrunnlaget sitt er det faktisk helt naturlig at folk går ned i lønn eller får tilbud om å gå. Derfor blir det så totalt ubegripelig at det er blitt ansatt en direktør med de betingelsene vi her snakker om.

Likeså fallskjermen til Nordlie, den er mer et uttrykk for den desperasjon som finnes i klubb og ASA (kanskje spesielt i ASA) enn sunn fornuft. Hvordan kan man gi en solid fallskjerm til den hyppigst oppsagte treneren i landet?

Hadde alle ressurser blitt brukt på ungdomsarbeide, lokal spillerutvikling, samarbeid med lokale klubber (ja, inklusive Sarpsborg 08)  osv hadde laget sett helt annerledes ut, lønningene hadde vært på et naturlig nivå, spillere som hadde blødd for drakta og vi hadde hatt kontinuitet i alle ledd. Vi hadde kanskje ikke fått sølv i fjor med et sånt fokus, men hva i helvete er et sølv verdt når vi klarer å rykke ned med samme stall året etter???

Vi må slutte å spekulere med spillerkjøp og salg. Vi må begynne å tenke sportslig utvikling.

Henriksens ene utsagn om hvorfor det var budsjettert med 10 millioner i inntekt for spillersalg forteller meg at vi har feil mann: "Vi måtte det for å få budsjettet til å gå opp". I det ene utsagnet påviser Henriksen sin egen udugelighet totalt. Sjøl jentungen min på snart 7 år skjønner at man ikke kan ha som målsetning å være blant de 4-5 beste i landet og samtidig kalkulere inn inntekter på salg av spillere i dette omfanget.

Det i det hele tatt å ta inn en spillersalgpost i budsjettet er jo helt sinnsykt, for makan til usikker inntekt skal du lete lenge etter! Og vær så snill å ikke kall det for tiltak i "operasjon likviditet", for det er bare black-talk og "obfuscation". Jeg har aldri satt mine føtter på BI, men sjøl jeg ser at denne måten å drive på er helt på jordet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f