Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Guillermo

A-lagspiller
Ble medlem: 15 aug 05
Innlegg: 638

Lagt til: 05 nov 09, 16:01

Opprinnelig postet av Martin_

Opprinnelig postet av Guillermo
Vel, prøver igjen. Denne gangen skal du få det svart på hvitt.

http://acmilan.no/index.php/Overgangsrykter/adiyiah-overgangen-i-fare.html

Siste nytt er at Milan tilbød Adiyiah 2,5 millioner i grunnlønn pluss bonuser, men det syns agenten var altfor lite.

Ergo, det ser ikke ut som det er Dominic som har tatt dette valget. Det forundrer meg ikke en dritt om Dominic ikke har blitt informert i det hele tatt.

For meg virker det helt usannsynlig at agenten har tatt en så viktig avgjørelse på vegne av Adiyiah uten å høre med ham først, - nå kjenner jeg ikke agentpraksis, men sunn fornuft tilsier at Adiyiah har har noe han skal ha sagt før en slik avgjørelse faller. Å spekulere i manipulering og lureri kan ha noe i seg, men agenten burde vel selv skjønt at et slikt tilbud ikke slår igjennom. Nå sitter jo både FFK, Adiyiah og agenten med skjegget i postkassa. Ingen penger til noen.


For all del, agenten kan selvfølgelig ha hørt med Dominic, men i såfall er det stor sjanse for at han har manipulert han til å kreve mere lønn for å tjene ekstra selv.

Agenten så vel sin sjanse til å kreve en drømme-sum nettopp pga det var en såpass stor klubb som ville ha Dominic. Men den gang ei. Jeg tror det kommer inn bud på Dominic igjen, men det er vanskelig å si når og hva summen evnt blir. Det er trist for FFK og Dominic at overgangen gikk i vasken, vi hadde trengt noen millioner nå.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f