Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 05 nov 09, 13:25

Opprinnelig postet av Martin_
Nå vet man riktignok ikke hva slags argumentasjon de eventuelle agentene har brukt, men er du ikke enig i at man som 20-årig fotballspiller bør ha en viss oversikt og ikke minst innsikt nok til å forstå at 12 millioner i lønn er alt for mye i forhold til det prestasjonsnivået han har vist til nå?

Som sagt, ingen av oss vet hva agentene har sagt. De har kanskje lovet han gull og grønne skoger og diktert hva han skal si? Dette er agenter som kun bryr seg om en ting, egne penger. De skyr alle midler for å få mest mulig.

Kanskje har de manipulert Adiyiah, kanskje har de styrt alt sammen på egenhånd, eller kanskje Adiyiah rett og slett er grådig selv. Ingen som vet, men at agenter har sine skitne triks for å lure unge og uerfarne spillere, det er det ingen tvil om dessverre, og jeg tror det er det som har skjedd her.

Hvordan ville vi reagert om vi var 20 år og ikke visste en pøkk, og en agent som du har stolt på helt til nå forteller deg om vi gjør sånn og sånn så får du tolv millioner i årslønn, kan redde både deg og familien din økonomisk. Milan er en rik klubb, så om du sier akkurat det jeg sier, så får du denne årslønnen. Hadde du tatt sjansen på å få igjennom en femdobling av lønnen? Kanskje. Kanskje ikke.

På acmilan.no står det også at agenten har takket nei til tilbudet. Altså ikke spilleren selv.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f