Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

MR.T

Juniorspiller

Ble medlem: 31 jan 09
Innlegg: 191

Lagt til: 05 nov 09, 09:17

Opprinnelig postet av Willy René

MR.T:

Er det da slik at vi med forkjøpsrett MÅ stå i kø i billettluka på stadion og fryse for å få de billettene vi har krav på ?

Fremhever fortsatt at nedenstående gjelder hvis vi vinner på fredag.

Dersom du skal ha dine plasser og ikke benytter Account Manager - så er hentestedet på Stadion.
Er du usikker på om du er lagt inn med epostadredsse - send en mail til sesongkort@fredrikstadfk.no så sjekker vi opp for deg.

Dersom du ikke er avhengig av å sitte på akkurat dine plasser kan du ignorere reservasjonen og kjøpe plasser på samme tribune på denne linken. Der får du valgt aktuell seksjon og tildelt de beste plassene. Da kan du printe ut Ticketfast og kose deg hjemme med kaffekoppen foran PCen - og slippe å stå i kø.

Test gjerne linken over nå så ser du hvordan det fungerer - selv om FFK - Sarpsborg 08 er utsolgt. Det er veldig lett å se hvilke plasser man får - og er man ikke fornøyd så søker man bare på nytt og får fordelt flere plasser.

Opprinnelig postet av Willy René

Eller kan jeg gå på Narvesen, vise fram sesongkortene og benytte forkjøpsretten der ?

I skrivende stund så går ikke dette. Billettservice jobber på spreng for å få til dette, men vi lover ikke noe. Følg med på informasjonen som kommer på FFKs hjemmesider på fredag etter kampen samt informasjon fra speaker.

Det som er klart er at du kan kjøpe enkeltbilletter på alle Narvesen og hos Posten (ikke post i butikk) til en eventuell kamp på mandag. Her får du ikke opp noe salkart, men blir tildelt de beste plassene tilgjengelig - basert på det samme som gjelder på Internett.

Opprinnelig postet av Willy René

Hvorfor får man ikke aktivert sesongkortene via internet slik man gjorde ved kampen mot Lech Posnan ?

Det er pga en del systemoppgraderinger og at det er for hly usikkerhet om at det vil fungere. Tiden er for kort mellom billettsalg og kampstart så da kan vi ikke teste live.


Dessuten dukket det opp en "bug" i systemet som gjør at Ticketfast ikke kan benyttes for dette arrangementet - dessverre. Denne "bugen" var ikke der da vi spilte mot Lech Poznan.

Account manager

Alle som benyttet Account Manager til kampen mot Sarpsborg 08 kan selvsagt også benytte dette på denne kampen.

Dersom du ikke benyttet Account Manager til FFK - Sarpsborg 08 og ønsker å gjøre det fremover - send en mail til sesongkort@fredrikstadfk.no med info om ditt navn, dine plasser og hvilken mailadresse du vil at vi skal registrere.

Dette vil også være behjelpelig for dem som skal fornye sesongkortplassene sine på Internett for neste år.

 

---------------------------

mvh
Thomas Torjusen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f