Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 02 nov 09, 19:36

Opprinnelig postet av Plankekæll

Å så overrasket jeg ble når du selvsagt må gå imot alle ecupeventyrsnart.

Si meg, er du fornøyd med absolutt alle i Fredrikstad Fotballklubb?? I såfall synes jeg du har lave krav.

Hvor i allverden skal vi "henge han ut" hvis vi ikke kan gjøre det her inne eller på tv? Poenget er å skape så mye blest om saken som mulig. Vi er jævli misfornøyde med Henriksen stort sett alle mann (unntatt du da selvsagt), det må du bare finne deg i.

Tom Nordlie kan vi ta i en annen tråd som sagt.

"Gå imot alle???"  Hehe, bakkekontakt?? Plankehaugen har hvor mange medlemmer? rundt 2000? hvor mange er aktive?

Hvor mange er det av fredrikstads supportere og innbyggere? Den dagen Plankehaugen "snakker min sak" som supporter, så melder jeg meg inn, og det regner jeg med at andre ville gjort og, det koster vel noe sånt som kr 100,- å bli medlem, så hadde alle ment det samme som Plankehaugen så hadde de vel hatt rundt 15.000 medlemmer..

Hvor mange var det som aksjonerte utenfor stadion nå nylig? 10-15 stk? Og nå har det vel faktisk stormet litt rundt lederskapet innad i Plankehaugen de siste årene også. Så kanskje greitt å feie litt for egen dør. Og noe som er feigt og patetisk er når man ikke sier noe rett i ansiktet på folk. Slike folk mister all respekt i mine øyne, og i de fleste andre normale menneskers øyne også. 

Det jeg har sagt, og fortsatt mener er at man burde ta dette etter sesongslutt, og møte opp på generalforsamling og si sin mening der hvis man har personkritikk. Og aller helst, hvis man har hatt anledning, noe plankehaugens styre har, å si det rett til den det gjelder først.

Og når man i tillegg ikke ønsker dialog rundt det, ja det sier jo sitt. OG hva er det man tror, at Henriksen er "all-mighty" og bestemmer i FFK? Sannheten er vel at han ikke har voldsomt mye besluttende myndighet. Til det er styret besatt av litt for mange "sterke" personligheter.

Er det noen man skal kritisere så er det styret som en enhet, som har ansatt han og ikke sier han opp. Person-hets som Plankehaugen bedriver er feigt, feigt, feigt!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f