Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 02 nov 09, 14:40

Melder meg på her!

 

 Det finnes bare en PAC og veldig synd for FFK at de mister personen Pål Andre, alltid hyggelig og ydmyk, og har aldri vært ute og klaget om han har havnet på benken. Hans harde arbeid for å bli en bedre spiller har lønnt seg, noe helt klart flere i FFK burde ha lært av, 2009 sesongen har på mange måter vært en kjip sesong, men pga PAC mål mot Lyn igår som 2009 sesongens siste FFK mål må jeg si at dette faktisk var sesngens høydepunkt. Faktisk den eneste gangen jeg har felt en tåre i år. Så jeg krysser fingra og håper at FFK en gang igjen kan få en spiller som dette, en som blir supporternes favorit, ikke bare pga hans ferdigheter, men pga hans person.

FFK har ikke hatt en slik legende i klubben siden, ja vanskelig å trekke sammenligninger, men Atle Kristoffersen var jo og  en trofast spiller, selv om han hadde en sesong i Moss. Det enesete PAC har manglett for sin karriere er landslagsspill for å komme opp blant spillere som Arne P og Snæbbus og Borgen, men disse har heller ikke spillt fotball på j...... lenge, så Pål Andre Czwartecs navn kan helt klart nevnes der opp blant disse.

Så sier det igjen!! HYLL Pål Andre, kommer alti til å heie på deg fra plassen min på stadion noe jeg har gjort siden første gang skjønte for en fotballspiller du er. Takk for alle flotte minner du ha gitt oss på stadion!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340