Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 02 nov 09, 09:35

Ved så dårlige resultater er det naturlig at noen i styret, kanskje tilogmed Henriksen bør trekke seg.  Men dette er jo ren personhets basert på det man leser i avisen og opphausing, nær lynsjestemining, på div forum.

Timingen er vanvittig dårlig og her føyer Plankehaugen seg inn i rekken av hendelser iår som har svekket laget FFK.  Hva i all verden vil man oppnå med dette nå?  Er det virkelig noen som tror at Henriksen trekker seg nå før kampen mot Sarp?  Hadde det ikke vært greit om klubben kunne hatt full fokus på kampen og ikke at det skal bli skikkelig dårlig stemning i laget?  For det blir det av slik.  Noen vil være enig, andre ikke, diskusjoner og bråk oppstår.

Og hva er poenget med å også snakke drit om Nordli?  Hva slags støtte er det? Det mest pinlige her er Facebook gruppa med samme formål mht Henriksen.  Ren personhets - mobbing.

Dette her tror jeg garantert svekker FFK's oppkjøring mot den viktige kampen Fredag.  Taper FFK den kamnpen bør PH's ledere også vurdere å trekke seg.

 

 

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f