Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 02 nov 09, 00:05

Hvor godt jeg kjenner mannen ønsker jeg ikke å gå innpå her.

Jeg skal berolige deg med at jeg ikke kommer til å søke på stillingen hans, for der er jeg nok langtfra kvalifisert. Jeg er enig med deg at det er fotballklubben som må ordne opp, og ikke Plankehaugen. Men Plankehaugen må også få lov til å si ifra. Så kan man selvsagt diskutere om timingen var riktig eller ikke. Personlig tror jeg ikke det spiller noen rolle om man sier fra nå eller etter kvalikkampen(e).

Jeg kan godt ta selvkritikk for at jeg muligens har vært ufin mot fyren, og jeg kan godt dempe meg litt. Jeg har hvertfall sagt hva jeg mener. Og det ligger litt mer bak enn kun det som har vært ute i media. Jeg er heller ingen verdensmester, hvis det kan virke slik. Jeg er en enkel supporter med masse engasjement og endel frustrasjon.

Jeg har heller ingen forslag på stående fot om eventuelle etterfølgere til Henriksen, jeg vet bare at jeg ønsker forandringer. Og helst med en gang. Gjerne en som er litt mindre synlig i media.

Beklager også til ecupeventyrsnart, jeg burde ikke vært så barnslig mot deg. Vi mener forskjellige ting, og det får vi bare finne oss i. Noen ganger tar engasjementet overhånd.

Konklusjonen er hvertfall at jeg støtter Plankehaugen til de grader i denne saken.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f