Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 30 okt 09, 23:10

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart

Faktisk så har jeg tilgode å se at Barsom går til med stygge taklinger. Det må da være lov med kroppskontakt. Norsk fotball er fysisk, og hvis vi ikke har noen som tør og gå til i kroppen på motspillere...vel da fortsetter vi å tape kamper. Raijo er jo ikke akkurat så lite fysisk i sine taklinger han heller, men tror kanskje det kan ligge en ubevisst jantelov i at Barsom får denne kritikken og ikke Rajio.

Kan være enig i at Barsom har blitt en figur det har blitt lett å slenge dritt om. Mens Rajo på den annen side er nærmest hellig.

Når du sier at norsk fotball er fysisk, så er jeg enig i den forstand at norsk fotball ikke er spesielt teknisk. En spiller som faktisk kan behandle en ball utemerker seg umiddelbart. Men sammenligner man med Championship, eller Serie A, så er ikke TL så fryktinngytende tøff rent fysisk heller. Piiroja er vel en av de få spillerne i dagens TL som overhodet kunne tåle en mer voksen liga, hvis han bare hadde hatt litt mer ballkontroll.

Men det er jo noe av det søte med TL. Her behøver man ikke nødvendigvis å kunne løpe verken langt eller fort, om man bare kan slå en god pasning i blant (Kvisvik). Og man trenger ikke kunne sparke ball om man bare kan gå voksent til i taklingene (Piiroja). Og er man god nok til å kjefte fra seg så trenger man slett ikke være annet enn en patetisk jåledukke (Martin Andresen). På den annen side, man kan gjerne være både ung og aldri så lovende, hurtig, teknisk, i stand til å score mål og ikke minst være best når det gjelder - uten å bli funnet verdig en plass i TL (det er vel åpebart hvem jeg mener). Men det er klart, hvor avslørende ville det ikke være om man begynte å slippe til gode spillere her på berget?

Hva gjelder Barsom så herregud, la nå mannen få kjefte fra seg litt. Usportslige taklinger bør slås ned på i henhold til gjeldende regelverk, nok sagt om det. Så lenge Barsom spiller bra så er det godt at han får lov til det.

---------------------------

Alt og ingenting er like umulig,
resten er innen rekkevidde.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f