Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 29 okt 09, 00:39

Opprinnelig postet av FFK1903

http://f-b.no/article/20091028/FFK/655288529/1220/NYHET

Etter det f-b.no har grunn til å tro vil FFK holde tett til i morgen om hvem kjøperen er, men etter det FB erfarer er det den italienske fotballklubben AC Milan som er kjøperen.

Rart hvordan de erfarer ting rett etter at vi har lagt ut nyheter gitt ;)

Jeg greier ikke å se hvem som har skrevet artikkelen. Noen ganger står journalistens navn klar tog synlig og andre ganger ikke. Kan man tolke det slik at mange artikler er så på trynet, med tanke på det ene aller det andre (i dette tilfellet ikke tørre å innrømme at de "stjeler" fra FFKsupporter.net nok en gang), at man ikke vil sette navnet sitt på den?

 

Til Vitagen:

Du har virkelig ikke skjønt det. Å si at 12 millioner og prosenter er for lite for en spiller som:

-ikke passer inn på laget

-ikke har levert varene når han har fått sjansen

-krever ekstra ressurser å følge opp (sosiale oppfølging, avklimatisering etc)

Hva baserer du dette på, FM 2009? Kjenner du markedet? Vet du hvordan Jokke driver forhandlinger?

FFK må ta konsekvensen av den økonomiske situasjonen de er i. Dette tror jeg du overser fullstendig. Du beskylder lederne for ikke å ha is i magen når klubben risikerer å gå konkurs hvis de ikke tar grep. Det du snakker om er å gamble unødvendig med jobbene til folk. En annen ting du glemmer når du sier:

Opprinnelig postet av Vitagen

Er 12 millioner en god pris for ffk fordi ffk er en ræva klubb i en av europas dårligste ligaer? Prisen avhenger av produktet

Er at ting har sin verdi kun i forhold til noe annet, eller; "alt er relativt". Det er umulig å si akkurat hvor god Adiyia er i ligaen til klubben som skal kjøpe ham (Les: Serie A) ved så se han i Norge, eller et U-21 VM. I TL får man sett hvor god han er i forhold til de andre i TL, og ja; prisen blir lavere av å spille i en liten drittliga.

Det du holder på med her er god gammeldags ønsketekning. Våkne opp, vi får 12 millioner for en 2.divisjonsspiller i et presset marked som det ble spådd at det skulle bli veldig vanskelig å eksportere  TL-spillere i, i en tid vi trenger pengene som verst.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340