Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 26 okt 09, 16:02

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart

 "Er du ikke fornøyd så flytt ut da vel" 

Her har du 100% rett.  "Ta deg en bolle", "Flytt", "Særping", "Samma for deg vell" og en rekke andre standardsvar går ofte igjen fra Fredrikstadfolk.   Utenfra, og jeg har bodd ute lenge, så fremstår Fredrikstad særs merkelig.  Man tåler ikke kritikk og da stopper også utviklingen opp.   Hva som slenges ut om særpinger på div forum er utrolig.  Fredrikstad forvalter statusen som Østfolds hovedstad veldig dårlig med lite respekt for de rundt.  Utenfor Østfold så er Fredrikstad like lite kjent som Haugesund, Kristiansund mm, det er et lite, lite sted. Og det innser ikke mange Fredrikstadfolk, men har et ganske unyansert og oppblåst selvbilde. 

Men på dette forumet må man kunne kritisere så lenge det er konstruktivt og ikke drittslenging.  Doc OJ svarer typ "Ta deg en bolle" på siste innlegg.

Klubbens sjel er symbolikk.  Vimpel, stadio, drakt, tilhørighet og sanger.  Spillere, supportere og ledere kommer og går.  En maskott vil være en del av sjela så derfor må det engasjere.   Trenger vi en maskott?  Er det ikke nok supporterræl som det er?  Vimpelen er klubbens maskott godt nok.

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340