Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4688

Lagt til: 26 okt 09, 08:32

Med en serierunde igjen er det klart at vi må spille kvalik, og siden vi var nummer 2 i fjor kan vel ikke det karakteriseres som noe annet enn et totalt havari. Derfor vil jeg prøve å oppsummere hva jeg opplever har gått galt i år.

1. Nøkkelspillere fra i fjor var enten solgt (Örlund), var skadet lenge (Wallace, Gardar) eller falt enormt i prestasjonene. Der vi i fjor hadde en midtbane som rev og slet i forsvar og hadde godt driv i angrep, hadde vi i år opprettet NFS (Norsk Feilpasningssentral).

2. Dårlig timing med tanke på skader. Well, skader er aldri en fordel, men det er verre i starten av sesongen - når grunnlaget legges. Vi spilte jo knapt med samme forsvar i to kamper på rad, og på midten var det også tynt til tider. Dermed ble sesonginnledningen svakere enn i fjor, og det hjelper aldri på moralen i laget. Det er lettere å prestere godt når man allerede har prestert godt.

3. Ufattelig ineffektive spisser. Samme hvem vi hadde på topp i første halvdel av sesongen, kunne vi lage et tosifret antall målsjanser per kamp og fortsatt bare score ett mål.

4. Usikkert keeperspill. Dessverre viste det seg at hverken Lasse Staw eller Erik Bråthen klarte å levere jevnt på sitt beste nivå. Begge har stått noen knallkamper i år, men begge har også kostet oss poeng. Det måtte vi regne med når vi først tok sjansen på å bruke to unggutter. Keeperne skal ikke lastes for mye.

5. Veldig mye uro i og rundt klubben.

  • Grönhagens sykmelding nr 2 kom ut av ingenting og preget nok spillerne litt. I tillegg var vel ikke Aune moden for ansvaret som hovedtrener.
  • En viss australiers konstante syting og klaging
  • Det famøse lotto-utspillet til Henriksen, det var ikke det spillerne trengte å høre.
  • Nå på slutten av sesongen, situasjonen med Wehrmans papirer, samt snakket om mulig konkurs

I tillegg kan vi jo syte litt over uflaks - men det gidder jeg ikke.

 

Jeg regner med at dere andre også har mange synspunkter på hva som gikk galt.

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340