Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 23 okt 09, 17:49

Opprinnelig postet av Willy René

Jeg er sikker på at norske spisesteder stort sett bruker kjøtt som ikke har mørningstiden inne, eller kjøper såkalt "B-kvalitet".

At mørningstiden ikke er inne er ikke så rart. Det har jo mattilsynets regler forhindret. En Kobe-biff vil du aldri få i Norge - iallefall hvis bonde, slakter og kjøkken skal følge loven...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340