Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 okt 09, 23:36
Endret: 22 okt 09, 23:40
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart
Og mener du seriøst at ikke unguttene fikk sjansen i Start når TN var der, sjekka gjennomsnittsalderen i jubelsesongen?? 

Og du mener han har hentet gamlinger til FFK? Vel han har vel hentet en svenske som vel kan sies ha vært en fornuftig investering, samt Valencia som blomstret under han en gang før, etter en tung tid i forkant av Starts-jubelsesong.

Han satset bra med ungdommer i Start, men hvilke alternativer hadde han som Adeccoliga-trener? Få etablerte spillere ville vel til en middelhavsfarer på andre nivå i Norge. Og hadde han midlene? For å spørre på en annen måte. Har Nordlie hentet mange unge spillere når han har vært trener? Satset han voldsomt på ungdommen i for eksempel Lillestrøm, Viking og Sandefjord?

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart
Ihjeltrente spillere?? ha ha ha ha ha, du kan da ikke seriøst mene at noen i fotballverdenen blir ihjeltrent?? Send de opp på hvilken som helst friidretts, svømme, eller ski trening så får du se hvor håpløst mye dårligere trent de er enn vanlige idrettsfolk. Er ikke mange treningstimer de legger ned i løpet av en uke. Og som regel kun 90 min med kamp.

Hvilke andre grunner er det for at Start plutselig ikke orket i nitti minutter lengre? Tror du de kollektivt ble slitne med vilje? Det var tydelig at noe var feil med Start utover høsten 2005. Å dra sammenligninger med andre individuelle idretter blir i beste fall søkt. Der får hver enkelt et treningsopplegg og nøye oppfølging og de styrer mye selv. Det er noe ganske annet med et fotballag. En fotballspiller ville nok slitt med å bli med på ei trening med en som driver med friidrett, men se ikke bort i fra at den personen også vil slite om vedkommende fikk prøve seg som fotballspiller.

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart
En annen ting jeg lurer på?? Hvilken trener i Norge har prestert toppplasseringer i fotball-ligaen mer enn 2 år på rad i eliteserien i Norge? Kommer ikke på så mange. Heller ikke ute i Europa er det mange av de.

Det er ikke snakk om å prestere toppplassering flere år på rad, det er konstrastene mellom toppen og bunn. Hadde Nordlie som trener hatt en god sesong, og noen respektable tabellplasseringer, så hadde det vært greit. Sannheten er derimot at laget han trener etter en stund blir så totalt hjelpeløst at det ser ut som de aldri når bunnen.

Etter Starts jubelsesong ble den neste fulgt opp med tolv kamper hvorav kun to seire. Deretter sparken.

Etter LSKs førstesesong ble den neste fulgt opp med åtte kamper hvorav kun én seier. Deretter "sa han opp".

Begge steder tok han for stor plass. Enkelte meldinger fra Kongsvinger tyder på det samme. Det ser ut som de fleste svelger Nordlies enorme ego så lenge resultatene er gode. Men når de først begynner å gå dårlige, så går ting skikkelig dårlig også.

Han skal selvsagt få lov til å få arbeidsro som alle andre, i hvert fall et stykke ut i neste sesong. Jeg ser bare ikke argumentene for at han skal lykkes denne gangen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f