Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gofoten

Juniorspiller

Ble medlem: 20 sep 05
Innlegg: 207

Lagt til: 22 okt 09, 12:14

Langsiktig tankegang med en nøye utarbeidet sportsplan er veien å gå for FFK. Det er noe flere har nevnt her inne med flotte argumenter som jeg stiller meg 100% bak. Utad, og jeg legger vekt på utad, så virket det som TKK hadde startet et arbeid som virket veldig strukturert og bærekraftig. Grunnen til at jeg sier utad, er at ingen av oss fikk muligheten til å se fruktene av dette arbeidet. 

Og problemet, slik jeg ser det, er at i Fredrikstad by fungerer ikke langsiktig planlegging. Man blir for utålmodig. La oss si at vi hadde beholdt TKK, men resultatene hadde latt vente på seg. (Noe de gjerne gjør når man har en langsiktig plan) Da hadde hylekoret av spillere som ikke ble satset på, supportere, media osv satt i gang. Styret vi har i FFK hadde, som vi alle vet, lett latt seg påvirke og man hadde gått bort fra langsiktig tenkning og hentet inn noe som kunne gi oss suksess bortimot umiddelbart.

Det er forferdelig, men det er fakta! 

Misforstå meg rett, jeg skjønner at de hentet inn TN nå for å unngå nedrykk, men dette skulle i utgangpunktet aldri vært nødvendig hvis de hadde hatt en langsiktig sportsplan fra før sesongen som var gjennomsyret i alle deler av klubben fra jr.avdeling til markedsavdeling osv.

Klarer vi å få til noe sånn i FFK og Fredrikstad by? Jeg tror svaret er nei, men håper jeg tar feil.

 

Så til slutt, en liten digresjon: Hvorfor i all verden må Runar Henriksen uttale seg i media om absolutt alt? Noe bør etter min mening holdes internt! la meg ta et eksempel (det er mange å ta av): RH går ut å sier at FFK trenger 10 mill for å klare seg! Selger så deler av Borges for 2 mill og forteller at nå mangler vi 8 mill. Dominic går så hen å spiller et fantastisk VM for Ghana. I stedet for å kun rose Dom og fortelle at man gleder seg på hans vegne ser fram til å få han tilbake på trening, så skal han også absolutt fortelle at man er åpne for å selge spilleren. Diskusjonen om å selge Dom vil allerede ha pågått i media i 2 uker innen han er tilbake på FFK-trening. Gutten har ikke hatt samtaler med klubben en gang. Makan til amatørmessighet. Klubber som evt vil by på Dom nå vet at FFK trenger penger, de vet at FFK mangler 8mill, de vet at spillerinvest eier 50%, de vet at FFK har en tidsfrist på disse pengene => Ergo: De byr 16 mill. Alt takket være at RH skal uttale seg i media om alt.

Jeg gleder meg til den dagen vi får en direktør som sier "Kontraktsforhandlinger, spillerkjøp/salg holder vi internt. Dere vil få høre det når noe konkret foreligger. Nå fokuserer vi på det sportslige og neste helgs viktige kamp på stadion. Møt opp!"

 

---------------------------

"We play with 2 stoppers and 3 spisses." - Nils Arne Eggen

"Jeg er kjempefornøyd med dommerne i år, de gjør såpass mange feil at vi har noe å diskutere." - Svein Matta Mathisen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f