Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

dracula

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 nov 04
Innlegg: 2330

Lagt til: 21 okt 09, 19:48

Poenget er vel for altfor mange av oss her inne på forumet er at det tenkes etter følgende prinsipp.

" Skit i FFK, leve mine egosentriske tanker".

Overfør til trenerspørsmålet.

Man ønsker ikke andre trenere enn de man sjøl har plukket ut, eller som støtter egen tankerekke. Så kan slike tanker dekkes bak forskjellige floskler, alt etter hva som passer inn.

Synes virkelig det er sympomatisk at vi forsatt her inne diskuterer om det var rett å ansett T:N eller ikke. Kan man heller ikke enes om å gi mannen en reell sjangse, og kanskje tåle at noen av våre "kjælredegger" for passet påskrevet når de f.eks ikke følger med i timen.

Fortsatt symptomaisk at mange av de samme som har klaget over slappe treninger/holdninger osv, nå klager over at disiplin innføres. Tankekors kanskje må man ha disiplin i en spillergruppe hvor man (etter min mening) ikke har klart det ideelle, nemlig frihet under ansvar.

Når det gjelder mangel på langsiktig tankegang som enkelte framhever som motiv for kritikken av T.N som trenger, tja kanskje har vi nå muligheten til å støtte opp om en langsiktig tankegang. DVS dersom vi aksepterer at det kanskje tråkkes på enkelte ømme tær, eller at man må røske opp i gammelt tankegods eller vaner.

"Man kan ikke lage en omelett uten å knuse noen egg,".Sitat som ofte blir brukt i negative hentydninger, men som likevel peker på en sanhet.

 

 

---------------------------

"Den som svømmer mot strømmen finner kilden" "Evig eies kun et dårlig rykte"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f