Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 21 okt 09, 14:52

Det jeg savner mest i ansettelsen av treneren er at klubben følger en definert langsiktig strategi. Alt virker så planløst!

Legg alle følelser til side som man måtte ha Eggen, Grönhagen, Andersen, Karlsen, Aune og Nordlie, og i stedet bare tenk over vinglingen de siste årene. Vi starter med treneransettelsen som var begynnelsen på oppturen:

Knut Torbjørn Eggens 4-3-3 med leken angrepsfotball og høy grad av kreativitet. Mannen satt med hele det sportslige ansvaret fra han ble ansett som sportslig koordinator (eller hva tittelen var).

Deretter ansetter man Morgan Andersen, som skal bli Eggen skal rapportere det sportslige til. Det ender med at partene blir enige om at Eggen skal gå, da Eggen ønsker å sitte med ubestridt sportslig ansvar.

Inn kommer Anders Grønhagen som endrer fra 4-3-3 til 4-4-2 med fokus på defensiv struktur i starten, og en mer ballbesittende fotball.

Tanken om et sportslig overhode blir overført fra adm. dir. til en egen stilling. Inn kommer Tor-Kristian Karlsen, som skal stå for den langsiktig tankegangen. "Alle" er enige om at Grönhagen ikke passer inn i denne modellen man har utviklet. Man blir enige om å bytte ut treneren. I løpet av kort tid snur alle på flekken, og tør ikke avsette Grönhagen likevel. Det ender med at Karlsen går.

Tom Freddy Aune tar over og fortsetter i lignende spor som Grönhagen, men ikke med den samme suksessen.

I siste liten går styret for en panikkløsning. Redningsmannen Tom Nordlie kommer inn. Nok engang legges det om til 4-3-3, og denne gang høyt ballpress, mindre ballbesittelse, og dermed høyere gjennombruddshissighet. Tom Nordlie får det overordnede sportslige ansvaret med på kjøpet, samt en klausul som sier at han ikke skal ha en sportsdirektør over seg.

Det virker så tilfeldig alt sammen...

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f