Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjo

A-lagspiller
Ble medlem: 04 apr 03
Innlegg: 367

Lagt til: 18 okt 09, 12:01

Opprinnelig postet av dracula
Hei KEJ, snakker du her om navlebeskuelse og manglende objektivitet må du heller gå i deg sjøl.

Uenighet javel, men værså snill arrester meg gjerne, dersom det er ikke er ett sanhetsgehalt i at journalister kan skrive personlige meninger og ikle de som fakta.Mao kan vi være uenige om innholdet i artikkelen i Demo, uten at noen av lesere verken er navlebeskuende, naive eller subjektive for den saks skyld.Please ta poenget ikke mannen.

Det er bare det, at artikkelen inneholder mer enn subjektiv synsing fra journalistens side. Han henviser også til en mer og mer anstrengt situasjon internt i klubben, ifht Nordlie. Nå har vel aldri Knut Johannesen markert seg som noen typisk sensasjonsskribent, tvert i mot som en etterretlig journalist som sjeldent blir tatt i faktafeil, dog med meget klar tale. ("Fuck of, Cassey!") Derfor er det grunn til frykte at faenskapet intert i klubben fortsetter.

Ingen med hjerte for FFK liker å lese slike artikler. Men avisene, også lokalaviser, har en plikt til å bringe også de ubehagelge nyhetene og vinklingene, selv om det medfører at klubben havner i et dårlig lys. Vi har alt for lenge sett hvordan FB jatter med, og er mer eller mindre naive etterplaprere i sitt forhold til FFK.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f