Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 18 okt 09, 11:07

Dette topper vel all den elendigheten denne tåpelige Johannesen har skrevet noen gang! Eneste fremgangen var vel at det denne gang var under 5 skrivefeil i en av artiklene hans, det bruker jo være vanskelig å lese dem pga alle skrivefeilene!

Det høres jo ut som om det er samme person som får kjeft hvert jævla kvarter på hver trening! Er det ikke en oppvekker disse overbetalte spillerne trenger nå? Askar har vært søppel siden sommeren og bør få høre det også på trening! 
Man kan ikke si Nordlie har ledet laget i 5 kamper når han omtrent  ikke hadde hilst på guttane før Tromsøkampen. Da står han med 4 kamper og 2 seire. Før han kom hadde vi 6 seire på 22 kamper. Vinner vi i morra har han 3 seire på 5 kamper!

Problemet med FFK er alle de sutrekjerringene som ikke er villig til å gi folk en sjanse!  Det gjelder særlig mange supportere. At Nordlie har gått ut og sagt at noe må gjøres helt opp i toppen av FFK systemet burde applauderes, for det er vel noe de fleste er enige i?! La denne mannen røske opp i det som må røskes opp i og starte på "scratch"

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f