Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 12 okt 09, 22:43
Endret: 12 okt 09, 23:22
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av Holters

Ja, det står at de tviler på at de vil ta ut et eventuelt utbytte utover 2 millioner, men i teorien så har de likevel mulighet til det, selv om det er godt å lese at det ikke er intensjonen. Det nevnes at dette kan være starten på et nytt Spillerinvest. Da vil de selv velge om og når de ønsker å skyte midlene inn i klubben igjen, og hvem vil investere i, slik Spillerinvest gjør per i dag.

Synes uansett dette virker som en god avtale for FFK. Klubben trenger penger , og den anslåtte markedsverdien er såpass høy at det neppe hadde vært lett (eller mulig?) å realisere per i dag. At investoren i tillegg er lokal styrker troen på at det ikke er fremtidig avkastning som er formålet med investeringen. Suverent!

Helt enig, virker som om de har en genuin interresse i å hjelpe klubben økonomisk. Dog kan det jo være fristende å ta sin andel av salget hvis Borges en vakker dag skulle innbringe over f.eks. 30millioner. Men mtp klubbens nåværende situasjon så handler det først og fremst å redde driften, med både strategiske langsiktige virkemidler såvel som denne taktiske som vil gi umiddelbar positiv effekt på økonomien.

Uansett tror jeg klubben vil stå bedre rustet neste år med lavere kostnader og langt færre hoder å lønne både i spillerstallen, trenerteamet og det administrative.

Mod: Fikset sitering

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f