Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

pawl

Knøttespiller
Ble medlem: 24 mai 09
Innlegg: 75

Lagt til: 12 okt 09, 21:00

FFK-Kvik Halden, en dritings Ringberg som roper "Vi e i tippeligan" og cupfinalen er åpenbare svar. 

Men for meg var også Plankehaugen en del av oppveksten, og jeg har mange gode minner fra den tiden. Et av de sterkeste er kanskje fra lanseringen av FFK-plata "På'n igjen" (var det ikke det den het?). Etter noen nervepirrende måneder med hardt arbeid var det stort for en 15-åring å endelig kunne stå på stadion med plata i hånda. Korinnspillingen med FFK-laget i studio var også en opplevelse.

Ellers er det utrolig mange morsomme minner fra alskens (mini)bussturer rundt om til obskure fotballbaner på østlandet. Jeg kommer nok aldri til å glemme den legendariske hyllesten av "Kristian Østli" på Halden Stadion. Og det var ofte en utfordring for en gjeng smågutter å arrange busstur. Det å hanskes med alkoholpåvirkede engasjerte supportere er en ting. Men det er vel ingen hemmelighet at også flere av byens mest originale skikkelser gjerne ville bli med. Og synet av en av dem (med en velkjent affeksjon for fyrstikker og sitt eget speilbilde) i fullt firsprang etter bussen sitter fortsatt på netthinnen. 

Når jeg begynner å tenke på det kommer stadig flere minner frem, så det burde vel egentlig ligge en jubileumspost i luften!:) 

 

 

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f