Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 12 okt 09, 20:36
Endret: 12 okt 09, 20:39
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Grasrota

At 2 mill. trekkes fra en fremtidig salgsum stemmer vel bare dersom salgsummen blir nøyaktig det den er stipulert til av partene i dag.

Slik tolker jeg det også. Dersom markedsverdien er stipulert til 25 millioner, så eier Nettpartner nå 8% av Borges. Da må Borges i fremtiden selges for 25 millioner for at Nettpartner skal få tilbake sine 2 millioner. Er markedsverdien 20 millioner, så eier Nettpartner nå 10% av Borges, da må... osv.

Opprinnelig postet av Grasrota

Dersom summen i realiteten blir lavere taper Nettpartner penger, blir summen høyere. står det jo i f-b artikkelen at selskapet kun tar ut to mill lar en eventuell gevinst forbli i klubben.

Ja, det står at de tviler på at de vil ta ut et eventuelt utbytte utover 2 millioner, men i teorien så har de likevel mulighet til det, selv om det er godt å lese at det ikke er intensjonen. Det nevnes at dette kan være starten på et nytt Spillerinvest. Da vil de selv velge om og når de ønsker å skyte midlene inn i klubben igjen, og hvem vil investere i, slik Spillerinvest gjør per i dag.

Synes uansett dette virker som en god avtale for FFK. Klubben trenger penger , og den anslåtte markedsverdien er såpass høy at det neppe hadde vært lett (eller mulig?) å realisere per i dag. At investoren i tillegg er lokal styrker troen på at det ikke er fremtidig avkastning som er formålet med investeringen. Suverent!

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f