Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 02 okt 09, 15:42

Opprinnelig postet av b-tribunesliter

... Problemet, til oss som er veldig glad i laget og klubben (kalt positive), er at du og "dines" kommunikasjonsmåte lager store problemer for den klubben som dere sier at du støtter. Og det ser noen av oss, og vi liker det ikke. Det er sjelden konstruktiv kritikk, det er drittslenging, det er ryktespredning o.s.v. Jeg er i sterk tvil om at du  (og dine) innerst inne ønsker klubben godt, du er isåfall verdens dårligste markedsfører av dette.

Hvorfor sluker du alt som er av negativ karakter fra ulike personer rått og utbasunerer dette ukritisk videre, mens alle aksjoner klubben gjør blir idioterklært?

...

Prøv å tenk litt over dette, støtt klubben istedet for TV 2 !



Først av alt: JEG er MEG og skriver og sier hva JEG mener 100% uavhengig av andre. Det er, for 'nte gang, ikke noen samstemmighet blant "oss" her inne, annet enn at vi kanskje har tilgang på en del informasjon som gjør at vi fra tid til annen blir like glade eller like frustrerte. Det er heller INGEN KONSPIRASJON på gang. 
 
Jeg vil gjerne fortsette en diskusjon rundt dette, fordi jeg mener det er rom for å utdype noe mer. Jeg føler dog at det er en ensidighet i kritikken mot kritikerne som ikke står helt i stil med virkeligheten og følgelig ikke kan stå uimotsagt.

Hva mener du med kommunikasjonsmåte?

Hva, helt konkret, mener du jeg har kommet med av drittslenging?

Hvilke aksjoner har klubben gjort som jeg har idioterklært? (bortsett fra det med Tom N, som jeg desverre er veldig skeptisk til - på sikt).

Når skal det være mulig for meg/andre å gå ut med informasjon? Må det være timet så det aldri vil kunne støte noen? Må det være fryd og gammen i hele klubben først?

Når det gjelder konstruktiv kritikk føler jeg vel at det er et tema som er ganske så vanskelig å forholde seg til. Hvis jeg anbefaler klubben å kjøpe en spiss som scorer mål, er det konstruktivt eller negativt? Hvis jeg berømmer klubben for å bruke penger på en keeper (Kenny) er det positivt (kan redde plassen?) eller negativt ("de keeperne vi har er dårlige")?  Jeg er IKKE involvert i FFKs daglige disposisjoner og beslutninger, men jeg kan jo komme med et par konstruktive innspill til neste års budsjett (mye de samme som jeg tok i år, bare da kom jeg med kommentarene etter at FFKs budsjett hadde blitt lekket... Iallefall til noen).

-ikke budsjetter med spillersalg

-ikke budsjetter med markedsinntekter som er høyere enn fjorårets ettersom vi fortsatt er i en økonomisk resesjon

-ikke budsjetter med økt publikumsinteresse

-ikke budsjetter tabell-inntekter med forventninger om at vi får 1-4 plass

-osv.

Ang. det med å "sluke alt" som er av negativ karakter, vil jeg si følgende: Det er langtfra alt som kommenteres her inne, for å si det forsiktig. Og jeg tror også at det jeg har kommet med av negative kommentarer ikke bare skal være å se på som "ryktespredning", men noen ganger kan ting nærme seg "virkeligheten".

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f